
Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο πλατό της εκπομπής "Στούντιο 4".
Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πώς κατάφερε να σπάσει τη μύτη της τέσσερις φορές.
"Έχω σπάσει τη μύτη μου τέσσερις φορές και δεν την έχω φτιάξει. Μία φορά την έσπασα επειδή ήμουν τσακωμένη σε σχέση έγινε μαλλιoτράβηγμα. Ήταν η κακή η στιγμή, τα έχω ξεπεράσει αυτά. Δύο φορές την έσπασα στη δραματική σχολή. Έτσι πάνω στο πάθος με πέταξε ένας κάτω, έφαγα ένα πόδι καρέκλας στη μούρη. Δεν τα λέω με τη σειρά. Μία φορά με μία ασπίδα και άλλη μία φορά έκανα κάτι ακροβατικά. Παλιά μου έλεγαν "τι ωραίο αρχαιοελληνικό προφίλ που έχεις". Ε, δεν μου το λένε πια" είπε η Στεφανία Γουλιώτη.
Η Στεφανία Γουλιώτη ανέτρεξε στα παιδικά της χρόνια και μοιράστηκε το τραγικό συμβάν που τη σημάδεψε: "Μόνη μου αποφάσισα ότι θέλω να πάω σε σχολείο θηλέων. Όταν έφτασα στην πρώτη γυμνασίου υπήρχαν δύο καλά ελληνογαλλικά σχολεία στο Πειραιά, διάλεξα παρόλα αυτά αυτό που ήταν θηλέων. Εκείνη την εποχή πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι, ήμασταν έντεκα χρονών. Ήταν τρομερά τραυματικό, ήμασταν ένα, τα κάναμε όλα μαζί, ήταν ο πρώτος μου έρωτάς. Έγινε μία τρομερή ρήξη μέσα μου στον βαθμό του να μη θέλω καν να πάω σε μεικτό σχολείο. Επειδή είναι πολύ νεανική ηλικία, οι αντιδράσεις ήταν αυτόματες, σκέφτηκα δηλαδή "να μην υπάρχουν αγόρια, να μην ξαναβιώσω αυτήν την απώλεια". Μετά ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου, τα αποκωδικοποιείς με πολύ κόπο. Γίνονται κάποιες συναισθηματικές ρήξεις και λες μετά "Γιατί είμαι έτσι;"".
Η Στεφανία Γουλιώτη στράφηκε σε ιδικούς για να αποβάλλει την τοξικότητα από την προσωπική της ζωή: "Ξεκίνησα την ψυχανάληση γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει μία βία μέσα στις σχέσεις μου, την οποία δεν την καταλάβαινα. Στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ. Ήθελα να δω τι γίνεται, Ήθελα να δω γιατί αναζητάω αυτήν τη βία. Πώς έρχεται η οξύτητα, να δω πόσο drama queen είμαι πια, γιατί είμαι έτσι υπερβολική. Κάνεις τόσο καιρό ψυχανάλυση που δεν ξέρεις αν τα πράγματα μαλακώνουν από τον χρόνο ή απλά σκέφτεσαι τα λεφτά που έχεις δώσει στην ψυχανάληση".