
Τον δημιουργό ψηφιακού περιεχομένου Σταύρο Αρβανίτη, γνωστό και ως "gianadoumeti8aginei" υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον καλεσμένο του να μιλά για τα πιο περίεργα φαγητά που έχει γευτεί σε όλο τον κόσμο, την επικινδυνότητα που έχουν κάποια από τα φαγητά που δοκίμασε αλλά και τον λόγο που του αρέσει να ταξιδεύει μόνος του.
Ο Σταύρος Αρβανίτης σημείωσε αρχικά ότι "Το διαδικτυακό μου όνομα προέκυψε στην πλάκα. Όταν ήταν να ξεκινήσουμε το ταξίδι και να φύγω, σκεφτόμουν πώς θα ονομάσω το πρότζεκτ. Εγώ επέμενα σε ένα πιο cringe όνομα. Παραδόξως οι στομαχικές διαταραχές δε συμβαίνουν. Είναι μια συζήτηση που την έχω συχνά για αυτά που τρώω είτε είναι έντομα, είτε άλλα ζώα. Ο αρουραίος που έφαγα ήταν ένα στεγνό κομμάτι κρέας, κάτι μεταξύ χοιρινού και μοσχαριού. Είχε έντονη γεύση, δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Στην Καμπότζη το ψήνουν με μια σος από πάνω, οπότε έχει λίγο την αλμύρα και βάζεις διάφορα μπαχαρικά. Πέρα από την ιδέα ότι τρως ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι από ένα τρωκτικό, είναι ok".
Επιπλέον, ο γνωστός content creator ανέφερε πως "Όταν πήγα στην Καμπότζη έψαχνα που θα φάω και κατέληξα δίπλα από το ποτάμι. Πήγα σε μια καντίνα και ζήτησα την σπεσιαλιτέ τους. Άνοιξαν ένα ψυγείο, έβγαλαν ένα κομμάτι παγωμένο κοτόπουλο σαν τεράστιο παγάκι και το πετάνε σε ένα τηγάνι. Ταυτόχρονα βγάζει παγωμένο ψάρι, που και αυτό είναι σε κυβάκια, το σπάει με παγοκόφτη και το πετάει στο τηγάνι. Αυτό ήταν λίγο δύσκολο αλλά το δοκίμασα, είπα να μην είμαι προκατειλημμένος. Έβαλα και το κοτόπουλο και το ψάρι στο στόμα μου αλλά δεν μασιόταν. Με είδαν δυσαρεστημένο και μου έφεραν δυο καλαμάκια με χταπόδι και αναρωτήθηκα πού το βρήκαν γιατί η θάλασσα είναι πολύ μακριά… Το χειρότερο που έχω φάει είναι σαρανταποδαρούσα σε καλαμάκι. Δεν είχε γεύση φαγητού, ήταν σαν να έχει τηγανίσει ένα κομμάτι από παπούτσι. Τα έντομα που τρώνε κατά κύριο λόγο είναι οι ακρίδες και οι γρύλοι. Είναι τα πιο safe και νόστιμα. Τα άλλα τα τηγανίζουν για εμάς που πηγαίνουμε για βίντεο. Αυτά που τρώνε στην Καμπότζη είναι πολύ νόστιμα. Έφαγα φρέσκους γρύλους που τηγάνιζαν μαζί με σκόρδο, κρεμμυδάκι και μπαχαρικά. Ήταν πεντανόστιμοι, σαν να τρως γαρίδα. ".
"Για το αν φοβάται στα solo ταξίδια του, ο Σταύρος Αρβανίτης απάντησε πως "Μου αρέσει ότι θα πας και δε θα έχεις κανέναν. Ξαφνικά είσαι μόνος σου και κάνεις ότι κάνεις εσύ. Στο πρώτο ταξίδι που πήγα στην Ταϊλάνδη είχα παρέα αλλά όταν είσαι σε ένα ταξίδι μόνος, τότε ζεις πιο έντονα τις καταστάσεις. Η μοναξιά φέρνει αυτό το κομμάτι, ότι αναγκαστικά θα κάνεις παρέα με ανθρώπους από εκεί. Αν φοβηθείς χαίρεσαι πολύ, αν φοβηθείς επίσης πολύ. Οι γονείς μου σίγουρα φοβούνται αλλά είναι ένα κομμάτι του να μεγαλώνεις".
Τέλος, μίλησε για τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει, δηλώνοντας πως "Είμαι πολύ τυχερός. Μόνο θύμα ληστείας έχω πάει να πέσω αρκετές φορές. Είναι λίγο φυσιολογικό αν ταξιδεύεις πολύ, είναι στο πρόγραμμα. Η φάτσα μου λέει 'Αυτόν θα πιάσουμε'. Έχω όμως υπάρξει τυχερός. Και οι ληστείες έχουν αποτραπεί, μπορεί να βάλει και μια φωνή… Στόχος μου είναι να δοκιμάσω ο,τι πιο περίεργο υπάρχει στον κόσμο. Θεωρώ ότι το φαγητό είναι μια προέκταση της κουλτούρας και υπάρχουν και λόγοι που επιλέγεται το φαγητό. Αν έχω κάποιο στόχο είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, να δω τα μέρη που όταν ήμουν μικρός έβλεπα σε ντοκιμαντέρ και βίντεο" κατέληξε.