
Μία από σπάνιες συνεντεύξεις του παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην κάμερα της εκπομπής "I Love ΣουΚου".
"Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις γιατί θεωρώ ότι η συνέντευξη είναι μία διαχείριση ψέματος, άντε, μία διαχείριση ενός κομματιού της αλήθειας. Δεν λέμε όλα αυτά που πιστεύουμε στις συνεντεύξεις, κάνουμε μία διαχείριση της αλήθειας μας. Μπορώ να πω τα πάντα για μένα; Δεν γίνεται. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής, τρελαίνομαι με το ψέμα, γι' αυτό ακριβώς πιέζομαι να πω μέρος της αλήθειας" δήλωσε αρχικά.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, στον τηλεοπτικό αέρα βλέπουμε έναν άλλον Γιώργο Λιάγκα: "Αυτό που βλέπετε είναι δουλειά. Τελειώνω την εκπομπή και έχω 4 ξεσπάσματα σε sites, με βλέπετε έντονο. Στη ζωή μου δεν έχω καμία σχέση με αυτό που είμαι στον αέρα. Είμαι διακριτικός, ντροπαλός, σεμνός και καθόλου φωνακλάς. Είμαι εσωστρεφής και μοναχικός. Έχω επιλέξει να μην καταγράφω μόνο τα γεγονότα, αλλά να λέω και τη γνώμη μου, πολλές φορές κάνω λάθη".
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιλέξει να μη μιλά πολύ για τα παιδικά του χρόνια και έτσι σκοπεύει να συνεχίσει: "Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό και ούτε πρόκειται να μιλήσω ποτέ, για το πώς πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Είναι κάτι που το έχω βιώσει εγώ και το ξέρουν λίγοι άνθρωποι. Δεν μου αρέσει να βγαίνω να κλαίγομαι και να λέω "Α παιδιά πέρασα αυτό, λυπηθείτε με, δώστε μου άλλοθι επειδή διατύπωσα κάποια στιγμή μια άποψη". Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από άλλοθι, είμαι αρκετά δυνατός ώστε να μη θέλω άλλοθι στη ζωή μου και στην άποψή μου".
Και πρόσθεσε: "Αυτό που πέρασα εγώ μικρός, με έχει κάνει να είμαι ίσως πολύ μοναχικός, να έχω ελάχιστους φίλους, να δείχνω πολύ δύσκολα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, να σε βλέπω και να θεωρώ ότι από την αρχή είσαι εχθρός μου, ότι δεν θα μου φερθείς καλά. Αυτό αφορά όλες τις σχέσεις, τις επαγγελματικές, τις προσωπικές, τις κοινωνικές. Πρέπει να κερδίσεις το να σου ανοιχτώ και να καταλάβεις ποιος πραγματικά είμαι. Έχω 3-4 κύκλους άμυνας στη ζωή μου. (Τα παιδικά μου χρόνια) με έχουν κάνει δύσκολο άνθρωπο και μοναχικό".
Όταν κλήθηκε να περιγράψει τον εαυτό του ως πατέρα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Είμαι ένας δημοκρατικός μπαμπάς. Ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, πήρα αγάπη. Ήδη τώρα που βλέπω τα παιδιά μου, έχουν γίνει καλύτεροι άνθρωποι από εμένα".
Περνώντας στα τηλεοπτικά, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι η περίοδος της τραγωδίας στα Τέμπη ήταν μία από τις δυσκολότερες για εκείνον: "Τα Τέμπη ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στην τηλεόραση. Έκλαψα πάρα πολύ και στον αέρα και στο σπίτι μου. Το έβλεπα και ως πατέρας. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος αυτή".
Οι αυξομειώσεις στα νούμερα τηλεθέασης πλέον δεν τον ταράζουν: "Κάνω αυτή τη δουλειά 28 χρόνια, έχω δει δίπλα από το όνομά μου τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουν σημειωθεί στην ελληνική τηλεόραση. Δεν θα στεναχωρηθώ αν μια μέρα τα νούμερα δεν είναι καλά".
Στο τέλος της συνέντευξης, η Μπέττυ Μαγγίρα πήγε τη συζήτηση στην παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία ξεκίνησε από μία αυστηρή δήλωση του Γιώργου Λιάγκα. Τότε, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν είχε κατονομάσει τον παρουσιαστή και άλλοτε στενό συνεργάτη του.
Ωστόσο, αρκετοί θεώρησαν ότι η τοποθέτηση πήγαινε για εκείνον καθώς λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ασκήσει κριτική στο "Πρωινό" για το ρεπορτάζ με τη "γιαγιά" του Στέφανου Κασεελάκη.
"Με ενοχλεί η αγένεια" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μπέττυ Μαγγίρα να του απαντά: "Η αχαριστία; Εγώ θα σε πάω τώρα στον Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω".
Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: "Είπες τη λέξη "αχαριστία". Εγώ δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία, γιατί την κόλλησες; Λέω κάτι και μπορεί να έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και τώρα τι κάνεις εσύ; Επειδή έχεις επηρεαστεί, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν έναν Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει κάτι και πάω εγώ και του κολλήσω δίπλα ένα όνομα, αυτό δεν είναι ανήθικο; Εγώ όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 3-5 ανθρώπους στη ζωή μου, δεν είναι ένας, είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και που σε μια δεδομένη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί σωστά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Όταν τα είπα αυτά εκείνη τη μέρα, δεν είχα στο μυαλό μου τον Δημήτρη".